Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bununla bile adidaki kriterlere ehil olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Kapının bediiyat mimarisı ve istek edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme uslu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamaktadır.

Ekseriya pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden dünya seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Ayrıca, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Her mevsim erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble veya başka bir gerelti bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Yangın Kapısı Fiyatları Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile evgin yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı gün teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha faik bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kanat mimarisında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Report this wiki page